Via JEZ! is BHS United geselecteerd om fondsen in te zamelen die we wensen te gebruiken om ons A-veld site Hever opnieuw aan te leggen tegen volgend seizoen.
JEZ! is een fundraisingcampagne van DPG Media samen met Belfius met projecten rond jongerenwerking.
In de loop van maart plannen we nog enkele concrete acties binnen de club en in onze gemeente. Zo zal er de ganse maand MAART hamburgers verkocht worden tijdens de jeugdwedstrijden, ter ondersteuning van JEZ!

Hierbij de link van de actiepagina om BHS United te steunen: https://actie.jezofficial.be/nl-NL/project/een-plein-voor-iedereen-klein-en-fijn

Op vrijdag 23/12 organiseren we een heuse Xmas party in de kantine site Hever.

Iedereen met een hart voor voetbal en BHS United is welkom om samen het kalenderjaar gezellig af te sluiten.

Inkom gratis
Deuren 21u

Er zullen hapjes voorzien worden.
U kan die avond eveneens genieten van een leuke pot voetbal, onze veteranenploeg speelt immers hun laatste thuiswedstrijd van 2022

Het bestuur van BHS United heeft beslist dat er voor onze jeugdploegen tijdens de laatste 2 weken van december (19/12 tem 1/1) een algemene winterstop zal gelden.
Er zal gedurende deze periode niet getraind worden op de velden van BHS site Hever en site BMB.

Deze beslissing wordt ingegeven door volgende argumenten:

  • Zowel mentaal als fysiek is het noodzakelijk om jezelf af en toe een periode van rust te gunnen, voor zowel onze spelers als onze medewerkers.  Zo kunnen we 2023 met een fris hoofd en lichaam inzetten richting 2de seizoenshelft.
  • Er kan (even) worden bespaard op de hoge energie-kosten
  • In die periode komen er traditioneel minder spelers trainen (examens, feestdagen, vakantie,…)

Het merendeel van onze jeugdspelers liet zich fotograferen voor zijn eigen panini-voetbalsticker.
We kijken alvast samen met hen uit naar het resultaat.
Het verzamelen en ruilen kan weldra starten, wie krijgt zijn boek het eerste vol?

Vanaf maandag namiddag 24/10 kan men de BHS stickers verzamelen bij AD Delhaize Boortmeerbeek en vanaf dinsdag 25/10 bij Proxy Muizen.

Elke speler opgenomen in het boek krijgt 1 gepersonaliseerd verzamelalbum om de stickers in te kleven.
Deze boeken worden via de club verdeeld.
U kan deze op zaterdag 22/10 komen afhalen in de kantine site Hever, tussen 9u en 17u.
De niet afgehaalde boeken zullen daarna aan de verschillende trainers per ploeg worden bezorgd.
Extra albums voor vrienden, familie, supporters zijn eventueel in beide winkels beschikbaar/te koop

Per aankoopschijf van €15 krijgt iedereen een 1 zakje met stickers aan de kassa.

De koude en warmte hebben een belangrijke impact op de werking van ons lichaam. Het lichaam moet er namelijk in die voortdurend veranderende omstandigheden steeds voor zorgen dat er een constante temperatuur is. Goede kledij kan hierbij helpen. Het is dan ook essentieel om zich te kleden naargelang de klimatologische omstandigheden. Dus nooit te veel en nooit te weinig. Wanneer we ons te warm aankleden produceert ons lichaam zweet. En dit heeft tot gevolg dat onze kledij nat wordt en bijgevolg koud zal aanvoelen.

Trainen met een lange broek en lange mouwen is VERPLICHT wanneer de (gevoels)temperaturen minder dan 10°C zijn. 
In de praktijk betekent dit dat onze trainers vanaf november hierop zullen toezien.

Té warm aankleden is overdreven, want je beweegt veel en daardoor kan je de warmte niet kwijt door al die kledij, maar een té koude start maken bij het voetbal is ook niet aan te raden. Het aanschaffen van een thermoshirt is een absolute aanrader.

Bij guur en koud weer dragen we een legging/lange thermobroek onder onze voetbalbroek. Om je voeten warm te houden is het belangrijk dat je droge voetbalschoenen aantrekt, dus na het trainen best je voetbalschoenen even schoonmaken en deze goed laten drogen. 

Nu blijven alleen nog je handen en hoofd over. Daarvoor raden we dunne handschoenen aan en zet je een muts op. Dunne handschoenen omdat je handen waarschijnlijk toch snel warm worden en blijven en ze moeten dun zijn want dan kan je de bal beter ingooien!

Verzorg je ook voor en na de training. Neem een warme douche na de training op koude of natte dagen en doe een dikke jas aan om naar de training te komen of terug naar huis te gaan.

In november 2022 organiseren BHS United, Voetbal Vlaanderen en de Vlaamse Trainersschool een Start 2 Coach cursus op onze club.

De veteranen (+30) van BHS United zijn op zoek naar spelers en 1 keeper om hun ploeg wat te versterken.


Welke voetballer heeft nog nooit gefantaseerd over hoe zijn eigen voetbalsticker eruit zou zien? Dit wordt nu werkelijkheid!
In samenwerking met Proxy Delhaize Muizen en AD Delhaize Boortmeerbeek organiseert BHS United een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de sterren zijn.

Sponsors

© website powered by Twizzit.com